Om oss

Vår Vision

Vi har tagit bygg och städservice till en högre nivå genom vårt unika engagemang. Att ha öga för vad som behöver göras, bortom bara en arbetsbeskrivning, är vår huvudregel för att uppnå toppresultat. Söker du ett bekymmersfritt städ- och byggföretag? Grattis, du har hittat rätt! Hos oss känner du dig trygg och avlastad som kund medan vi tar hand om det vi är bäst på: Service, bygg och städ!

Kvalitet och Miljö

Vi prioriterar en ren och hälsosam arbetsmiljö som en förutsättning för kvalitet. Vårt arbete följer kvalitets- och miljösäkringssystem enligt ISO 9000 och ISO 14001. Med ett starkt miljöengagemang använder vi endast miljövänliga produkter och genomför regelbundna uppföljningsmöten med kunder för att säkerställa rena och fräscha lokaler som önskat.

Vår Personal

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och är skickliga på det de gör. Vi lägger stor vikt vid att ge återkoppling till våra anställda för att främja glada och effektiva medarbetare. Vår personal strävar alltid efter att leverera det lilla extra och presenteras för kunden innan eller i samband med uppdraget. Vi erbjuder även miljövänligt förbrukningsmaterial av hög kvalitet för din bekvämlighet.

Limpeza - Ditt val

Limpeza erbjuder flera olika tjänster inom bygg och städ. Med stor omtanke, utmärkt kundservice, hög kvalitet och miljöansvar strävar vi efter att utvecklas i linje med våra kunders intressen och behov, vilket leder till nära och långa affärsrelationer.

Våra medarbetare är utbildade för säkerhet

Safe Construction

Vi är stolta över att våra medarbetare har genomgått omfattande utbildning inom Safe Construction (Säker Konstruktion). Detta säkerställer att de har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att arbeta på byggplatser på ett säkert sätt, vilket är avgörande för att minimera risker och skapa en trygg arbetsmiljö.

Heta Arbeten

Säkerhet är vår högsta prioritet när det gäller heta arbeten. Våra medarbetare är välutbildade och har den kunskap som krävs för att utföra heta arbeten på ett säkert sätt. Genom att följa strikta säkerhetsprotokoll och använda rätt skyddsutrustning kan vi minimera risken för brand och andra faror relaterade till heta arbeten.

Säkra Lyft

Att utföra säkra lyft är en central del av vårt arbete, och våra medarbetare är utbildade för att göra det på ett säkert och effektivt sätt. Genom att använda rätt tekniker, utrustning och säkerhetsföreskrifter kan vi säkerställa att lyftprocessen utförs utan risker för skador eller olyckor.

Säkra Lyft och Lasthantering

Vår personal är speciellt utbildad inom säkra lyft och lasthantering för att kunna hantera tunga laster på ett säkert sätt. Genom att följa säkerhetsföreskrifterna och använda rätt utrustning kan vi säkerställa att lyft och lasthantering utförs på ett säkert sätt, vilket minimerar risken för personskador och skador på egendom.

VÅRA SAMMARBETS PARTNER

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå